Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

NOVETATS

Alineadors dentals

Els alineadors dentals com Perfect Aligner són una autèntica revolució en aquesta última dècada. Es poden aplicar com a tractaments integrals d'ortodòncia, com a complements d'altres tractaments, com a ortodòncia preprotèsica transparent o com a petits tractaments per resoldre les recidives.

 

Tot gràcies a la tecnologia digital que permet treballar en un sistema Cad Cam.

 

Existeixen moltes i diverses tècniques, però el que pretén Perfect Aligner és proporcionar a les clíniques la possibilitat d'individualitzar cadascun dels tractaments i oferir a cada pacient el més eficaç i eficient.

Full Zirconi

Material òptim per a les restauracions full ceràmica a sectors posteriors. Es tracta d'un sol material per a tota la restauració i, per tant, sense la presència del tan temut chiping.

Proves de dents rígides PDR

Sempre ha estat una gran frustració per a Odontecnic SL realitzar aquelles proves de dents per a treballs d'implants que causen tant estrès als odontòlegs.

 

Molts implants sense connectar, dents sobre cera que van saltant i un ajust o revisió oclusiva impossible.

 

Per aquest motiu hem desenvolupat una novetat mundial gràcies als sistemes digitals Cad Cam. Es tracta de la prova de dents rígida connectada a tots els implants, que evita el tancament de genives i que permet ajustar l'oclusió amb turbina i dissenyar sobre la prova tot el que vulguem.

 

Estem molt orgullosos d'aquesta aportació del laboratori que hem batejat com a PDR (Prova Dents Rígida)

Centres de producció

Volem el millor per als pacients i per això tractem de trobar aquells centres de producció de més qualitat, que curiosament no han de ser els més cars.

Per a nosaltres, un bon centre de producció és aquell que ens elabora un producte amb uns estàndards de qualitat elevats, a un preu interessant i amb un termini d'entrega prudent. Només aquells que compleixin aquests requisits es relacionen amb ODONTECNIC SL.

 

Centre de producció Core3D

BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.