Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Ortodoncia Aparell

Els nostres primers coneixements ortodòntics els vam adquirir, alguns dels socis d'Odontecnic, al laboratori que existia a la clínica del Dr. Pere Planas, on hi vam treballar. Estem referint-nos a fa més de 25 anys.

Des d'aleshores hem anat acumulant molts coneixements i experiència que ens han permès ser molt competitius tant pel que fa a la fabricació d'aparells com a l'assessorament a les clíniques dentals.

Avui en dia estem molt involucrats en la tecnologia CAD CAM, molt interessant per al diagnòstic dels casos i per a la realització d'alineadors. Tot i així, l'elaboració d'aparells de manera manufacturada té encara un pes específic molt important.

Al web hem publicat tan sols alguns dels aparells, ja que publicar-los tots seria una tasca inacabable. Per a qualsevol dubte o necessitat, no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres.


Empreses relacionades

Per garantir uns resultats òptims treballem amb els materials de les millors marques del sector:

 

BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.