Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Aparell de disjunció

L'objectiu de l'aparell és la disjunció (separació) de la sutura palatina perquè pugui tenir lloc una expansió transversal paral·lela de dos segments. Gràcies al tractament, no només s'amplia la base del maxil·lar superior, sinó que també s'amplia el pis de les fosses nasals i amb això s'aconsegueix, eventualment, millores en la ventilació.

 

Hyrax

Produeix forces intenses tractant d'aconseguir grans expansions a nivell ossi (exemple 12 mm en adolescents). Cada quart de volta d'activació produeix un quart de mil·límetre d'expansió lateral. El cargol va soldat a quatre bandes col·locades als primers molars i premolars superiors.

Hyrax cimentat

És similar a l'aparell anterior però la retenció d'aparell en boca s'obté mitjançant una superfície acrílica cimentada directament als sectors laterals en lloc de fer-ho a través de les bandes.

 

Haas

BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.