Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Aparell funcional

L'aparell funcional és potser una de les parts més apassionants de l'ortodòncia. Amb una gran història al darrere i amb l'obsessió de recuperar la funció i, amb ella, aconseguir la forma.

Hi ha tantes dècades d'ortodòncia i tants pacients tractats amb aquest tipus d'aparell, que si volguéssim enumerar totes les seves variables se'ns faria etern.

Són aparells que busquen la remodelació del sistema sobretot en les classes II, on produeixen una protusiva, i tractant de retenir en les classes III.

A Odontecnic sempre hem estat uns enamorats d'aquest concepte, sens dubte influïts pels nostres primers anys de formació a la consulta de l'admirat Dr. Pedro Planas.

Podem oferir-li qualsevol tipus d'aparell. Al web us mostrem els més emprats.


Un exemple: el meravellós Bionator

El Bionator és un aparell dissenyat per a una classe II amb sobremossegada que obliga a la protusiva.

L'absència de mecanismes de retenció obliga el pacient al tancament constant per evitar el desallotjament de l'aparell, cosa que genera una funció muscular constant.

La pista d'acrílic anterior permet a poc a poc l'extrusió de la zona posterior i d'aquesta manera poder corregir la sobremossegada i la generació de l'engranatge de l'oclusió en normooclusió.

BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.