Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

KLAMT

Activador Obert Elàstic (AAE) de Klammt

Aquest aparell bimaxilar, sorgit de les bases de l'aparell creat per Andresen-Häupl i desenvolupat en la pràctica diària, va ser dissenyat per George Klammt, d'Alemanya. És molt eficaç gràcies a la seva reduïda grandària i gairebé no té estabilització, cosa que proporciona una íntima interacció amb la llengua i afavoreix la fonació i el fa molt acceptat pels nens.

Els elements metàl·lics de l'Activador Obert Elàstic Estàndard són: doble arc vestibular (superior i inferior) de 0,9 mm, guies incisives superiors i inferiors de 0,9 mm i arc palatal d'1,2 mm.

 

  • Acrílic

 

L'acrílic que uneix els elements metàl·lics ha de ser el més prim possible i estendre's des del caní (on es projecta per donar-li estabilitat) fins al distal de l'últim molar sorgit​​. La seva superfície en contacte amb les dents pot ser de dos tipus: plana o amb projeccions. Serà una o l'altre segons l'anomalia a tractar, és a dir, en funció de l'estabilitat que requereixi l'aparell. Si cal augmentar encara més l'estabilitat es pot usar un filferro doblegat sobre si mateix a la cara distal dels segons molars temporals.

 

En vestibuloversió d'incisives superiors s'ometen les guies incisives en aquest maxil·lar. Si els incisius inferiors estan ben alineats, s'ometen les guies i es realitza l'acrílic en aquest maxil·lar estès cap a la línia mitjana, però fes.

Si el pacient té el solc mentolabial pronunciat, l'acrílic vestibular inferior es modifica per col·locar coixinets labials. Per a l'oclusió invertida unilateral s'utilitza l'aparell estàndard, però la variació és a l'acrílic, el qual no contacta amb les dents inferiors del costat que està creuat i s'aconsegueix per interposició d'una làmina de cera.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.