Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Ortodòncia lingual

Aquest mètode d'ortodòncia lingual possibilita aconseguir la posició tridimensional exacta que ha de tenir cada peça individualment en relació amb la resta d'oclusió perquè la seva rehabilitació sigui predictible i amb els mínims errors de finalització.

A Odontecnic utilitzem el sistema combinat de cimentat indirecte que pot aplicar-se sobre qualsevol tipus de bràquet lingual i proporciona una personalització del cas segons el seu biotip i la seva maloclusió amb una exactitud molt elevada en els seus tractaments i un gran control.

La transferència de la informació de la posició de cada bràquet a la boca es realitza indirectament mitjançant transfers individualitzats que asseguren la seva reproductibilitat en cas de necessitat de recimentat.

Bràquets acabats de col·locar, primer arc

El sistema ha estat elaborat d'acord al Hiro System modificat i combina simplicitat i precisió clínica. Ha estat desenvolupat amb nous materials, la combinació dels quals, durant el procés de laboratori, possibilita la realització d'un únic element de transferència.

Si es prefereix, també podem realitzar la transferència de la informació de la posició dels bràquets per mitjans tradicionals com el Targ o Class
.

 

Transfers individualitzats

A Odontecnic prestem molta atenció a la separació del transfer de posició de la zona de cimentat per aconseguir que el treball de cimentat a la boca sigui una tasca precisa i sense imprevistos.

Podem reproduir tantes vegades com calgui la posició exacta en torque, angulació, inclinació, in-out i alçada de cada bràquet sobre cada peça dentària amb la màxima exactitud.

Amb cada cimentat indirecte lliurem una plantilla en forma d'arc perquè el clínic pugui realitzar i modificar els arcs durant el tractament a la seva pròpia clínica. També podem proporcionar la seqüència completa d'arcs al laboratori, arcs rodons, quadrats i rectangulars de Ni-Ti , Ni-Ti-Cu, TMA, Acer, Cr-Ni, etc.


Lingual Selft-ligating bracket amb transfer

BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.