Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Digitalització de models

La digitalització de models és una cosa fonamental per a les clíniques d'ortodòncia.

Els arxius 3D dels models permeten a la clínica eliminar tots aquells models de guix que ocupen tant de lloc i poder dedicar aquest espai als seus pacients.

També suposa una eina de màrqueting, ja que el pacient pot observar l'evolució del seu cas a la pantalla de l'ordinador i en 3D, la qual cosa genera sens dubte un diferencial amb la competència.

El fet de poder emmagatzemar absolutament tots els models dels pacients en el seu portàtil, facilita que el clínic pugui accedir-hi sempre que vulgui i optimitzar el seu temps.

Un clar exemple és que en 100 gigues podem emmagatzemar uns 1500 jocs de models.


 

Captura Digital Models

Captura de l'oclusió dels models

Disseny del socolament de models

Models socolats

ModelS en 3D per visionar a la clínica

Els fitxers dels models digitalitzats es poden introduir en qualsevol software d'ortodòncia.

 

Per aquest motiu, si digitalitzem els models podem fer estudis oclusius molt elaborats, preparar informes amb valoracions precises del Bolton i realitzar un set-up del diagnòstic que d'una manera molt didàctica podrem comentar amb el pacient o amb un altre ortodoncista simplement enviant-lo per la xarxa. Amb el set-up podrem generar seqüències per a la fabricació d'alineadors.

BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.