Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Set-Up digitals

Sempre hem considerat que la clau per a la resolució ideal d'un cas d'ortodòncia és realitzar el diagnòstic correcte. I per a aquest diagnòstic una de les armes més efectives és la de gaudir d'un set-up que reprodueixi quina seria la posició final de les peces.

Ara, mitjançant el software Orthoanalyzer de 3Shape podem fer tots els set-up virtuals que vulguem. Amb una informació exhaustiva, precisa i determinada dels movimiments generats a cadascuna de les dents.

Odontecnic li ofereix la possibilitat de comprar el software o d'enviar els models perquè nosaltres li realitzem el set-up. Una vegada li enviem els fitxers dels models inicials de la preparació final amb un estudi de tots els moviments realitzats, podrà veure'ls en 3D amb un visualitzador que li regalarem.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.