Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Perfect Aligner

Per què Perfect Aligner?

Perfect Aligner és el resultat d'una anàlisi exhaustiva del concepte d'ortodòncia mitjançant alineadors. L'objectiu és oferir el millor tractament als seus pacients.

Utilitzem la tecnologia digital més avançada perquè només així podem obtenir els estudis i les valoracions dentals més exactes i que possibiliten la realització de diagnòstics i Set-Up amb total fidelitat.


Perfect Aligner proposa seqüenciar la fabricació dels alineadors en diverses fases, per evitar les pèrdues de moviment que no han arribat a les dents del pacient. La clínica només abonarà el cost dels alineadors rebuts.

 

Els alineadors següents es fabricaran si observem fidelitat en la correcció. En cas contrari es realitzarà un nou Set-Up que no incrementarà el cost. Si el clínic ho prefereix, podem elaborar la seqüència completa d'alineadors incloent totes les etapes.

La garantia d'un resultat òptim de Perfect Aligner es fonamenta en què cadascun dels tractaments està avalat pel diagnòstic de clínics experts en ortodòncia invisible. La col·laboració de tècnics experts en l'elaboració de Set-Up i en el maneig virtual, ens permet establir l'stripping necessari i l'aplicació d'ataches específics en aquelles dents que ho requereixin.
BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.