Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Pròtesi fixa Cad Cam

Entenem com pròtesi fixa Cad Cam aquella rehabilitació dental que es fonamenta en les dents del pacient després d'un tallat previ i que està elaborada per la tecnologia Cad Cam.

Durant molts anys, aquestes pròtesis consistien en una estructura interna de metall a la qual se li afegia un material estètic que solia ser ceràmica. Actualment, la investigació en materials estètics i l'aplicació de la tecnologia Cad Cam ens permet gaudir de diferents materials.

Aquesta varietat ens permet oferir a cadascun dels nostres pacients aquell tipus de pròtesis que més s'adequa a les seves necessitats, ja siguin funcionals, estètiques o de màxima biocompatibilitat.

Podem realitzar pròtesis povisionals, corones, ponts, telescòpiques, incrustacions i caretes en els més diversos materials, des dels més resistents als més estètics.


Provisionals

Metall + material estètic

La tecnologia CAD CAM és capaç de produir estructures mitjançant dos procediments: el fresat i la sinterització. Els metalls que s'utilitzen són el CR-CO i el Titani, que són els aliatges metàl·lics sobre els quals gira avui dia el món de la pròtesi dental.Cr-Co + Ceràmica

El Cr-Co pot ser tant fresat com sinteritzat. Si establíssim un ordre en quant a qualitat i estabilitat física de les diferents tècniques per produir el metall d'una pròtesi, seria, de millor a pitjor, la següent:

  • Estructura fresada
  • Estructura sinteritzada
  • Estructura bugada


El Cr-Co és un aliatge ideal per la seva relació amb la ceràmica. Els bondings i el coeficient de dilatació d'aquest aliatge ens permeten treballar amb totes les ceràmiques i poder obtenir resultats estètics de la més alta qualitat.

Titani

El titani és un metall amb unes qualitats extraordinàries però també molt complex per treballar adequadament sota la tècnica de colat, tant per la inversió econòmica com per la seva manipulació.

Com a virtuts té el seu baix pes específic, la seva màxima biocompatibilitat i el no ser radioopac. Com a defecte la seva mala relació amb la ceràmica, tant per l'adhesió al metall com per la dificultat per obtenir els colors adequats.

Però en canvi la seva relació amb els composites és molt satisfactòria, cosa que el fa ideal per a determinades rehabilitacions en pacients apretadors o per combinar rehabilitacions superiors en crom cobalt ceràmica amb inferiors en titani composite. També és una pròtesi ideal en pacients amb al·lèrgies a altres aliatges.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.