Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Cr-Co Ceràmica

El Cr-Co és un aliatge ideal per relacionar-se amb la ceràmica. Els bondings i el coeficient de dilatació tèrmica d'aquest tipus d'aliatges ens permeten treballar amb totes les ceràmiques del mercat i poder obtenir resultats estètics de la més alta qualitat.

El Cr-Co pot ser tant fresat com sinteritzat o colat amb la tècnica convencional. Si establíssim un ordre de qualitat pel que fa a la conservació de totes les propietats tant físiques com químiques segons la tècnica per produir l'estructura, seria el següent:

 
                                           1 º Estructura fresada

                                           2 º Estructura sinteritzada

                                           3 º Estructura colada


 

Avantatge del disseny Cad

Quan dissenyem una estructura sota un sistema CAD obtenim innombrables avantatges i al seu torn una cosa que és molt important: Gaudim constantment d'un control de qualitat.

Podem ajustar el marge de les peces pilars multiplicant a la pantalla la seva grandària. Podem establir quin ha de ser el gruix de ciment que volem utilitzar i compensar amb extrema rigorositat i facilitat les zones retentives.

I el que segurament és el més important: El volum de l'estructura s'estableix per reducció. És a dir, primer es dissenya la corona ideal i després s'estableixen els gruixos de l'estructura segons el gruix mínim a respectar del metall i el gruix màxim que se li pot donar a la ceràmica.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.