Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Full Zirconi

Es tracta sens dubte d'una revolució per als propers anys. És el que anomenem el Zirconi Translúcid i suposa realitzar una funda o pont amb el zirconi com a únic material.

Després de realitzar el disseny, es fresa el zirconi presinteritzat donant totalment la forma de les peces a rehabilitar. Abans de siteritzar al forn se li aplica un maquillatge i després es maquilla per obtenir el color ideal.

No arriba a tenir l'estètica d'una funda convencional però gaudeix dels privilegis de ser una pròtesi sense metall, de manera que no se superposen materials i per tant no pot existir l'efecte chiping.

Podríem concloure que en un futur es convertirà en la pròtesi més recurrent per als sectors posteriors.

Hi ha estudis que demostren que aquest tipus de material és el que menys desgasta l'antagonista i d'aquí la seva gran aplicació en els sectors posteriors.

Com que és un únic material el que ocupa tot el volum de la pròtesi, fa que sigui molt recomanat en aquelles pròtesis en què no gaudim d'un espai excessiu.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.