Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Provisionals

Els provisionals sota sistema Cad Cam ofereixen avantatges importants però alhora tenen un elevat preu.

Els avantatges són uns ajustaments molt bons tant en els punts de contacte com oclusals, una anatomia irrepetible sota un sistema manual i uns materials diversos sense porositat, el que resulta una garantia per a la higiene i salut bucals.

L'inconvenient és la quantitat de passos que s'han de realitzar, fet que encareix el producte. El tallat del model de guix, la individualització dels pilars mitjançant pins, el disseny del provisional i la fabricació Cad Cam. Una inversió que per provisionals de llarga durada pot estar més que justificada, però no per al provisional típic de dues setmanes.

NOVETAT!

Els nous mòduls en el software de provisionals ens permetran fabricar per reducció. Això els farà molt més assequibles i comptaran, a més, amb els gruixos de tallat especificats pels clínics.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.