Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Zirconi ceràmica

Les pròtesis de Zirconi ceràmica sempre produeixen grans controvèrsies. Observem com a centre Europa gaudeixen de molt respecte i s'utilitzen constantment. En canvi al nostre país tenen grans detractors.

La polèmica sorgeix de la falta d'unió química entre el zirconi i la ceràmica i per la falta d'elasticitat del Zirconi. La ceràmica roman al costat del zirconi a causa de la contracció de la mateixa, el que obliga a realitzar uns dissenys gairebé perfectes perquè no es produeixi el tan temut chiping.


Dissenys ideals

Si estem parlant de dissenys ideals, res millor que un sistema CAD per a realitzar-los. Tant per la mida de la imatge que es treballa com pel mecanisme de reducció que expliquem a la pestanya de Cr-Co Ceràmica.

Per posar un exemple, quan li indiquem a l'ordinador que estem fent un disseny per a una pròtesi d'estructura interna de Zirconi, ens obligarà sempre a mantenir un volum mínim entre les peces. En cas de no tenir-lo, canvia de color establint aquest control de qualitat tan important.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.