Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Pròtesis sobre implants CAD CAM

La tecnologia CAD CAM és fonamental per a l'elaboració de pròtesis sobre implants. Tant per la precisió de les estructures i pel tractament dels materials, com per la gamma de productes que ens permet utilitzar.

El rendiment dels sistemes antirotatoris en les pròtesis individuals és inigualable i està molt per sobre dels elaborats de forma manufacturada.
L'exquisidesa de l'ajustament de les estructures sobre diversos implants, tant en el seu inici com després de la seva manipulació i carregada materials estètics, és impossible d'igualar. 

Canvi d'angulació de les xemeneies

Un recurs molt valuós que tenen les estructures d'implants fabricades mitjançant un sistema Cad Cam és la possibilitat de canviar l'angle de les xemeneies. Aquest factor ens permet poder cargolar estructures en aquells implants on el poc volum de geniva ens impedeix la col·locació d'un transepitelial angulat.

També pot ser que optem per aquest recurs per un tema pressupostari.


Metall ceràmica CAD CAM amb tres dinàmics

Gamma de materials

Titani

 Els seus avantatges són tres:

1. Baix pes específic que alleugereix les pròtesis

2. Biocompatibilitat

3. En ser el mateixa aliatge que el dels implants, no hi ha diferència d'electronegativitat.

No obstant això, la seva deficient relació amb la ceràmica circumscriu la seva aplicació als pilars sobre implants, a les barres per a pròtesis híbrides, a les barres per a sobredentadures i a les pròtesis de metall-composite.


Crom Cobalt

Aliatge ideal per a realitzar una pròtesi de metall ceràmica, tant pel seu coeficient d'expansió com per la seva capacitat per a unir-se químicament a les millors ceràmiques. 

Zirconi

Les tècniques de fresatge fabriquen estructures de zirconi amb un ajust perfecte, la qual cosa permet contactar-ne directament sobre el cap dels implants.

Mitjançant el disseny CAD CAM és possible elaborar els volums més adequats per evitar el chiping i les estructures dèbils.

La seva biocompatibilitat i la seva estructura cristal·lina garanteixen la salut gingival.

Davant qualsevol dubte, es poden fer aquestes pròtesis amb connexions metàl·liques als implants.


Full Zirconi

 

Una de les últimes incorporacions. Es dissenyen i fabriquen estructures que representen tot el volum de la pròtesi a realitzar. En no afegir cap material estètic, no hi ha risc que aquest salti. Els colors de les dents i de la geniva s'obtenen mitjançant maquillatges que actuen tant internament abans de la sinterització com després d'aquesta.

Curiosament, és una gran opció en molts treballs però sobretot en aquells on estem limitats d'espai. Un espai a ocupar per dos materials no té el gruix suficient ni per a un ni per a l'altre, en canvi sí que el té la totalitat per a un d'ells.

És el material rígid que menys desgasta l'antagonista.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.