Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Pilars anatòmics

Des dels primers pilars sobre implants als actuals ha existit una evolució notable. Inicialment, l'objectiu era fabricar uns pilars que permetessin cimentar la pròtesi. Es tractava simplement d'uns cilindres.

Posteriorment, es va buscar el disseny i es va generar el fistonat del marge i una emergència que correspongués a la dent natural que calia substituir. Finalment, procurem que s'assembli al màxim a la mida d'aquesta mateixa peça, com si es tractés d'un tallat convencional.


Pilars Atlantis

Es tracta d'uns pilars de la casa Atlantis d'Astratech. Dissenyats mitjançant el Software VAD, segurament un dels primers softwares per al disseny CAD i fabricació CAM. Gaudim de quatre variants:

 

  • Pilars de Titani
  • Pilars de Titani Goldhue (daurats)
  • Pilars de Zirconi Full
  • Pilars Zirconi Full acolorits


El Pilar Goldhue és daurat perquè se li aplica una capa de nitrur de titani que li atorga una colorimetria similar a l'or, però de més duresa i que el fa molt més biocompatible, ja que la matèria orgànica s'hi adhereix molt menys.


 

A l'enllaç de la Fitxa tècnica podrà valorar les característiques d'aquests pilars.

 

La llista de plataformes sobre les quals es poden cargolar aquests pilars abasta la gran majoria de marques. En aquesta Taula d'Atlantis es poden consultar les compatibilitats.

També és molt interessant tenir en compte la Garantia que ens ofereix Atlantis.


Pilars Titani

Pilars de titani per a pròtesi cimentada sobre implants. Estan dissenyats exclusivament per al cas i el doten tant de l'emergència ideal de la peça a nivell de geniva com del volum adequat i optimitzat per al cimentat.

Tot això és possible gràcies al disseny per ordinador, que analitza i valora els espais.

La tecnologia CAD CAM permet tal precisió que existeix la garantia total del funcionament del sistema antirotatori.

Pilars Zirconi

Existeix certa controvèrsia respecte a l'elaboració de pilars de zirconi amb connexió directa sobre la base de l'implant. El zirconi és un material molt abrasiu i per tant es considera perillós el contacte amb el sistema antirotatori. Però també és clar que el fregament només es produeix quan hi ha moviment; i un sistema CAD CAM produeix pilars tan exactes que garanteix que no hi hagi cap moviment.

Pilars de Zirconi amb connexió metàl·lica

Per evitar el contacte del zirconi amb la base de l'implant podem situar una fase intermèdia. Aquesta fase és la que connecta amb l'implant i el cos del zirconi es cimenta a la base.

És el pilar ideal per a aquells que dubten sobre l'impacte negatiu del zirconi sobre el sistema antirotatori de l'implant, però que volen gaudir de totes les seves qualitats com a pilar.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.