Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Prova de Dents Rígida (PDR)

Com a laboratori experimentat, sabem que per fabricar una pròtesi ideal hem de preparar a la clínica una sèrie d'eines per obtenir tota la informació necessària del pacient.

Un dels dèficits que arrossegàvem eren les proves de dents en els treballs d'implants. La seva fabricació a través d'alguna connexió a l'implant, resina de plantilles, cera i dents d'estoc no era l'ideal. En no connectar-se a tots els implants, si la prova s'allarga, la geniva acaba tapant l'accés a l'implant. A causa de la calor, les dents acaben saltant quan es fa una mínima lateralitat. Per aquesta mateixa raó, els ajustaments oclusius són impossibles i les mossegades d'oclusió, imprecises.

Per això hem estat un cop més pioners i al costat de CORE3D i la tecnologia CAD CAM hem desenvolupat una prova de dents per a implants totalment rígida, que anomenem PDR.

Quins són els avantatges?

Connexió a tots els implants

Aquestes proves de dents es col·loquen a la boca cargolant-se a tots els implants, impedint que cap implant pugui quedar enterrat i donant la possibilitat al clínic d'emprar tot el temps que el treball requereixi.

L'estabilitat també és màxima i les sensacions al tancament oclusal són pràcticament les mateixes que un cop acabada la pròtesi.


Rigidesa del material

Amb el material rígid i d'una sola peça, sabem que no s'en desallotjarà cap.

El pacient pot cloure amb tota la força que vulgui sense que s'alteri per a res la prova. El clínic pot recórrer als ajustos oclusius mitjançant el paper d'articular que requereixi el cas per lliurar la relació intermaxilar perfecta al laboratori.

En estar connectats tots els implants, les respostes neuromusculars de l'oclusió s'assemblen al màxim a la pròtesi definitiva. Sense variacions desagradables en finalitzar el treball.


Volums adequats

L'avantatge de ser una prova rígida és que et permet dissenyar amb els volums que es consideren ideals. Així, les proves de fonació poden ser totalment reals evitant sorpreses en acabar la pròtesi.

A més, en no deteriorar-se podem recórrer a la prova com a transmissor de dades, marcant amb retolador indeleble tots aquells aspectes que s'han de considerar per a la millora de la prova.


Posicionament xemeneia d'implants

Mitjançant aquesta eina aconseguim determinar per on es projectarà la sortida dels cargols de la pròtesi.

En establir una prova que compleix tots els requisits funcionals i estètics amb un baix cost, obtenim immediatament la informació respecte a la sortida dels cargols. A partir d'aquí podrem escollir de quina manera solucionem la problemàtica: si fem pilars, si canviem mitjançant el Cam la xemeneia de l'estructura perquè emergeixi per lingual, si es compren transepitelials angulats o si es deixa tal qual.


BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.