Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

Sobredentadura amb Locator sobre barra

Quan la rehabilitació protèsica requereix restablir tant volum dental com de geniva i os, hem de recórrer a les sobredentadures.

 

Les sobredentadures que tenen un millor comportament són les realitzades a través d'una barra fresada de titani amb locators cargolats.

 

La barra fresada anul·la totes les forces laterals, anteroposteriors i circumferencials, mentre que els locators procuren la fixació vertical de la pròtesi.

En situar els locators cargolats sobre la barra, són de substitució automàtica amb el seu tornavís corresponent.

Disseny CAD CAM

Mitjançant el disseny Cad Cam podem fer diversos dissenys pel que fa a volums per escollir aquell que considerem el més adequat. Podem jugar amb la posició dels locators així com amb els gruixos i alçada de les pròtesis.

Així determinem els volums més adequats per a cada material perquè la pròtesi sigui resistent, estètica, higiènica i harmònica.

Un altre cas de sobredentadura sobre barra fresada de Titani i Locator

Sobredentadura de titani-compomero

BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.