Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding
 Si quieres información de Cementado Indirecto de Brackets, enlaza con If you want information about Indirect Bonding Trays, link to  www.laboratorio-odontecnic.com/indirect-bonding   

PROTOCOLS

Des d'aquesta secció intentarem aportar tots aquells protocols de treball que poden permetre una millor connexió entre clínica i laboratori per al benefici dels nostres pacients.
 
Considerem que la clínica tria el nostre laboratori per fabricar una pròtesi determinada. A partir d'aquest moment, el laboratori genera una sèrie d'eines que ens permeten gaudir de la màxima informació per elaborar una pròtesi que compleixi tant els requisits de funció com d'estètica, és a dir, l'harmonia que necessita el pacient.

Tant la clínica com el laboratori hauríem de tenir una actuació conjunta i saber en cada moment quina és l'eina ideal per al laboratori i quines dades cal que ens aportin.

Estarem sempre ansiosos de rebre informació per part de la clínica per a la millora d'aquests protocols. Sabem que la fabricació de la pròtesi més complexa es pot dur a terme d'una manera relaxada però professional si som capaços de cenyir-nos en aquests protocols.

A poc a poc els hi anirem incorporant.BLOG PROTESIS DIGITAL

Teléfono

+34 93 298 85 10

 

 FAX

+34 93 431 30 96

 

 Correo electrónico

info@odontecnic.es

 

 Dirección

Odontecnic SL

Calle Rosselló 65-67, Bajos

08903 L'Hospitalet de Llobregat

 

Le invitamos a utilizar también nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Odontecnic SL

Página web creada con IONOS Mi Web.